Grønn kaffe: kundeanmeldelser

I dag er mange mennesker interessert i et nytt produkt som bidrar til å stimulere vekttap - grønn kaffe, mer presist, vurderinger og resultatene av bruken. Dette produktet er ikke noe mer enn vanlig kaffe, kjent fra barndommen, bare uten pre-steking. Termisk behandling gir en tart aroma, men dreper de fleste næringsstoffene og øker dosen koffein. Men grønn kaffe - et produkt men ikke så velsmakende, men tillater på grunn av dets komponenter å kjedelig appetitten og lettere å fjerne fett fra kroppen.

Finn ut om det er sant hva de sier om grønn kaffe, mange søker etter Internett-vurderinger. Vi har studert flere tematiske fora og foreslår at du gjør deg kjent med hva ekte mennesker sier om dette produktet som allerede har prøvd det.

Kundeanmeldelser

" Grønn kaffe har en rekke nyttige egenskaper, en av dem - bidrar til å redusere vekten. Min mor miste vekt på grønn kaffe med ingefær, så nå vil ingen vite, ikke bare at hun mistet vekt, så hun så yngre ut. Tross alt er grønn kaffe også en antioksidant. "

Victoria, 26 år gammel, journalist (Moskva)


" Min venn Natasha, fra mai til oktober i år, mistet 13 kg på denne kaffen! Selv om hun spiste alt hun ønsket på samme tid. Ifølge henne oppsto appetitten, det var rett og slett ikke ønsket, så uten begrensninger, men spiste fortsatt mindre. Jeg så på henne, misunnelig selvfølgelig, og bestemte meg for å drikke denne kaffen også. Min vekt går ikke så fort, men går. Det er imidlertid en bivirkning - noen ganger gjør det meg syk, og jeg kan ikke engang se på mat. Men det er fortsatt bare bra for fordelen! "

Elena, 33 år gammel, frisør (Minsk)


"Jeg drikker kaffe den tredje dagen. Mens effekten er spesielt nei, det var bare stolen som var normal - før jeg hadde problemer. Smaken er ekkel, selvfølgelig, men jeg legger litt kaffe til det, og så er det som ingenting, du kan drikke. Stemningen er sterk, jeg håper at appetitten vil gå tapt. "

Oleg, 22 år gammel, sjåfør (Kharkov)


"Jeg fikk grønn kaffe av høyeste klasse (Arabica) - resultatet er fantastisk !!! På bare 2 uker mistet jeg 4 kilo. Jeg har bønner i det elektriske kaffekvernet enkelt, ingenting bryter. Smaken er urte, men jeg liker det, jeg drikker med glede! Jeg drikker 6 glass om dagen, jeg glemmer bare! Jeg høster nå en ny måte: Jeg spiser frokost tett, jeg spiser mindre, men jeg spiser neppe noe til middag. Vel, porsjonene er nå mindre stål - mye mat bare klatrer ikke! Fra stekt, røkt og fett det gjør meg bare syk, så nå spiser jeg ikke alt dette. Ja, og på en eller annen måte vil jeg ikke ha søtt. Generelt, jeg liker virkelig effekten! Lytt til kroppen din! "

Tatiana, 46 år gammel, administrator (Kemerovo)


"Jeg har drukket denne kaffen i 10 dager, det er ikke bra! Jeg vil spise mer med ham, jeg spiser alltid noe. Ja, og bestilte bare to pakker .... Jeg har det veldig vanskelig, slip det på en eller annen måte. Det er ingen vektskift i det hele tatt. Når jeg leser kundeanmeldelser om grønn kaffe, fanget den på, og det påvirker ikke meg. "

Olga, 43 år gammel, stylist (Krasnoyarsk)


"Jeg bestilte en vanlig frokostblanding, og kom omgående granulert grønn kaffe. Jeg har ikke funnet noen informasjon om ham, jeg er redd for å drikke den. Smaken er gress. Jeg tviler i hans favør, men jeg drikker. Mens det ikke er noen skift i 5 dager. "

Anastasia, 19 år gammel, sekretær (Bryansk)


" Jeg vet ikke hvilken type kaffe du drakk, men den jeg bestilte hjalp meg til å gå ned i vekt. Jeg trodde det ville være bivirkninger, i det minste kvalme, men nei! Jeg var heldig! Og så er det de grønne kaffenomtaler og kontraindikasjoner du leser, så det er uklart hva du skal tro. Det smaker som ingenting, ingen erter, ingen gress minner meg. Har brukt på drikke allerede fullt kurs, deler av måltidet er litt redusert og jevnlig går jeg på aerobic . Har blitt tynn for 14 kg! Resultatet er fornøyd! "

Irina, 48 år gammel, filolog (Ekaterinburg)


Basert på slike vurderinger kan vi konkludere: med moderat kontroll av ernæring, hjelper denne drinken virkelig å kvitte seg med overskytende kilo. Men for hver organisme virker det litt annerledes, så du bør ikke stole utelukkende på dens effekt - du må gjøre ekstra innsats.