Sønn Jennifer Lopez insisterer på at sangeren endret seg på sine bukser

Den 47-årige amerikanske sangeren Jennifer Lopez er nå aktivt engasjert ikke bare i hennes musikalske karriere og hennes personlige liv, men også i utdanning av 9 år gamle tvillinger. Det var med dem at en historie skjedde som gjorde at Jennifer tenkte på hva hun er på scenen.

Jennifer Lopez

Sønnen gjorde Mors kommentar

I hennes siste intervju snakket Lopez mye om utseendet hennes, men mest av alt intervjueren husket historien om sønnen til Max. Her er historien fortalt av Jennifer:

"Jeg har nylig hatt en forestilling i Las Vegas, og jeg tok barna med meg. De var i omkledningsrommet og så meg forandre seg i et sceneklær. De som følger mine forestillinger, vet at min antrekk består av en skinnende kropp med mange steiner og strømpebukse i nettet. Max så veldig forsiktig på meg og sa: "Mamma, du er stygg i denne skinnende drakten. Du må også ha på seg bukser på scenen. Du er veldig vakker i dem. " Denne uttalelsen motet meg, det er første gang barna forteller meg at de ikke liker arbeidsklærne mine. Da begynte jeg, som før, å forklare for dem at jeg var en kunstner, at slike scener krever en scene, men jeg så et veldig voksen utseende. Jeg innså at barna mine vokste opp, og de innser alle det annerledes enn 2 år siden. Mentalt vil de snart være 10! ".
Jennifer Lopez med tvilling barn Max og Emma

I tillegg, med sine fans, delte Jennifer og det faktum at hun prøver å lytte til andres meninger:

"Jeg har alltid likt å lytte til kritikk. På den ene siden kan det ikke være veldig hyggelig, men jeg vet sikkert at det er nyttig. Det er andres mening som bidrar til å komme til det endelige positive bildet, for i mitt yrke er dette svært viktig. Kanskje, egentlig, mine barn har rett, og jeg må endre min konsertutstyr litt. Forresten, min sønn sa en gang at jeg ikke trenger å flaute føttene mine. Hvorfor? Jeg klarte aldri å få det fra ham. Og nå vil jeg si at jeg ikke kan være enig med dette. Jeg har noe å være stolt av! Selv om jeg, for Max og Emma, ​​vil prøve å sette kroppen min på parade. "
Barn Jennifer Lopez
Les også

Neste skudd med føtter fra Lopez

Mens popstjernen diskuterte emnet utrolige klær og deres sønns holdning til fansen, så var fans aktivt med å vurdere hennes nye bilder på Internett. De ble prydet med Jennifer i poses, som snakket om bare én ting: "Jeg er stolt av bena mine!". Og med dette er det veldig vanskelig å ikke være enig, fordi de er veldig vakre, likevel, som alt annet.

Jennifer Lopez - bilde fra Instagram